Feestje

A Cup of Cake

Is uw kind binnenkort jarig en houdt hij of zij van bakken en koken? Kids Kitchen verzorgt kinderfeestjes vanaf 4 jaar. We zorgen dat het feestje bij de leeftijd van de kinderen past, indien nodig in overleg.

Bak en versier je eigen cupcakes! We beginnen met een toost. Daarna mixen we de ingrediënten en vullen we de cupcake vormpjes. Als de cupcakes in de oven staan gaan we aan de slag met stiften en potloden. Het saaie witte doosje moet natuurlijk versierd worden! Ook zingen we voor de jarige, is er gelegenheid voor het uitpakken van cadeautjes en drinken we een kopje thee met wat lekkers erbij. Vervolgens versiert ieder zijn/haar eigen 4 cupcakes met fondant, frosting en snoepjes. Ieder kind krijgt 4 cupcakes in een doosje mee naar huis.

Heeft u leuke toevoegingen of iets anders in uw hoofd? Laat het weten, we denken graag mee. Er is van alles mogelijk!

Informatie

 • LocatieParallelweg 65, Volendam
 • InclusiefOnbeperkt ranja, water, thee, lekkers en 4 cupcakes per kind
 • GroepsgrootteMin. 8, max. 16 kinderen
 • Extra in overlegBakkersschorten met naam, ballonnen, chocoladefontein, themafeest
 • Goed om te wetenEen feestje kan tot maximaal 4 weken van te voren gereserveerd worden
Prijs €50,- + €19,50 per kind
Duur +- 3 uur
Leeftijd Vanaf 4 jaar

Reserveer je feestje

Heb je speciale wensen, vragen of iets anders wat je wilt bespreken over de feestjes, neem dan gerust contact met ons op.

  Nieuws

  Wil jij graag op de hoogte blijven van nieuwe workshops en cursussen? Houd onze social media in de gaten of laat hier je e-mailadres achter en krijg een melding zodra er nieuwe workshops of cursussen online komen.

   Contact

   Heb je speciale wensen, vragen of iets anders wat je wilt bespreken over de workshops en cursussen, neem dan gerust contact met ons op.

   Neem contact op