Over ons

Bakken en koken zijn altijd al mijn favoriete hobby’s geweest. Tijdens mijn schooltijd koos ik voor studeren en eindigde ik op kantoor. Na verschillende kantoorbanen kwam ik erachter dat mijn hart toch in de keuken lag. Na de opleiding Patisserie aan het Bakery Institute in Zaandam ben ik aan de slag gegaan als banketbakster bij Bakkers Bakery in Amsterdam. Het enthousiasme van m’n dochtertje en de kinderen van vriendinnen tijdens het helpen met bakken bracht me op het idee: bak- en kooklessen voor kinderen! En zo is Kids Kitchen ontstaan. Mijn droom is om zoveel mogelijk kinderen enthousiast te maken voor verse producten, bakken, koken en (gezond) eten. Ik zie jullie graag in de keuken!

– Monique Smit

Neem nu contact op

  Nieuws

  Wil jij graag op de hoogte blijven van nieuwe workshops en cursussen? Houd onze social media in de gaten of laat hier je e-mailadres achter en krijg een melding zodra er nieuwe workshops of cursussen online komen.

   Contact

   Heb je speciale wensen, vragen of iets anders wat je wilt bespreken over de workshops en cursussen, neem dan gerust contact met ons op.

   Neem contact op