Feestje

High tea

Is uw kind binnenkort jarig en houdt hij of zij van bakken en koken? Kids Kitchen verzorgt kinderfeestjes vanaf 4 jaar. We zorgen dat het feestje bij de leeftijd van de kinderen past, indien nodig in overleg.

Eerst aan de slag en daarna smullen van je eigen high tea! We beginnen met een toost. Daarna verdelen we de taken en maken we verschillende hapjes. Denk bijvoorbeeld aan een soepje, Engelse scones, verschillende sandwiches, brownies, hartige broodjes en fruitkunst. Vervolgens zingen we voor de jarige en is er gelegenheid voor het uitpakken van cadeautjes. Daarna gaan we de tafels dekken en versieren. Staat alles klaar voor al jullie zelfgemaakte lekkernijen? Dan gaan jullie aan tafel om gezellig samen te genieten van al het lekkers, verschillende soorten thee en limonade. Er blijft genoeg over om ook nog wat lekkers mee te nemen naar huis.

Heeft u leuke toevoegingen of iets anders in uw hoofd? Laat het weten, we denken graag mee. Er is van alles mogelijk!

 

Informatie

 • LocatieParallelweg 65, Volendam
 • InclusiefOnbeperkt ranja, water, thee, lekkers en high tea
 • Groepsgrootte Min. 8, max. 16 kinderen
 • Extra in overlegBakkersschorten met naam, ballonnen, themafeest
 • Goed om te wetenEen feestje kan tot maximaal 4 weken van te voren gereserveerd worden
Prijs €50,- + €19,50 per kind
Duur +- 3 uur
Leeftijd Vanaf 4 jaar

Reserveer je feestje

Heb je speciale wensen, vragen of iets anders wat je wilt bespreken over de feestjes, neem dan gerust contact met ons op.

  Nieuws

  Wil jij graag op de hoogte blijven van nieuwe workshops en cursussen? Houd onze social media in de gaten of laat hier je e-mailadres achter en krijg een melding zodra er nieuwe workshops of cursussen online komen.

   Contact

   Heb je speciale wensen, vragen of iets anders wat je wilt bespreken over de workshops en cursussen, neem dan gerust contact met ons op.

   Neem contact op