Feestje

Let’s cook!

Is uw kind binnenkort jarig en houdt hij of zij van bakken en koken? Kids Kitchen verzorgt kinderfeestjes vanaf 4 jaar. We zorgen dat het feestje bij de leeftijd van de kinderen past, indien nodig in overleg.

Laten we gaan koken! Een gezellig kookfeestje waar de kids de baas zijn in de keuken. We beginnen met een toost. Daarna gaan we aan de slag in de keuken. Hier mag je alles zelf doen! En het is niet erg als de werkbank een beetje vies wordt, dat hoort erbij! Nadat we de werkbank hebben opgeruimd gaan we aan de slag met stiften en potloden. De saaie witte tasjes moeten natuurlijk versierd worden! Dan zingen we voor de jarige, mag de jarige kaarsjes uitblazen en drinken we gezellig wat. Ook is er gelegenheid om cadeautjes uit te pakken. Ten slotte proeven we het eindresultaat onder het genot van een kopje thee/water/ranja. Ieder kind krijgt zijn/haar eigen gerecht mee naar huis.

Heeft u leuke toevoegingen of iets anders in uw hoofd? Laat het weten, we denken graag mee. Er is van alles mogelijk!

Informatie

 • LocatieParallelweg 65, Volendam
 • InclusiefOnbeperkt ranja, lekkers en eigen gerecht mee naar huis
 • GroepsgrootteMinimaal 8 kinderen, maximaal 16 kinderen
 • Extra in overleg Bakkersschorten met naam, ballonnen, themafeest
 • Goed om te wetenEen feestje kan tot maximaal 4 weken van te voren gereserveerd worden
Prijs €50,- + €19,50 per kind
Duur +- 3 uur
Leeftijd Vanaf 6 jaar

Reserveer je feestje

Heb je speciale wensen, vragen of iets anders wat je wilt bespreken over de feestjes, neem dan gerust contact met ons op.

  Nieuws

  Wil jij graag op de hoogte blijven van nieuwe workshops en cursussen? Houd onze social media in de gaten of laat hier je e-mailadres achter en krijg een melding zodra er nieuwe workshops of cursussen online komen.

   Contact

   Heb je speciale wensen, vragen of iets anders wat je wilt bespreken over de workshops en cursussen, neem dan gerust contact met ons op.

   Neem contact op